Legjobb anyuka

Ünnepi dekorációk készítése gyerekekkel

2019. december 06. - Ooops! Legjobb anyuka

A karácsonyi időszakra bizony már a hideg, korán sötétedős idő a jellemző. Ilyenkor nem árt, ha kellően kreatívak vagyunk, hogy minőségi aktivitással töltsük ki a gyerekek lakásban töltött idejének egy részét.

Nekem szerencsém van, mert a lányaim szeretnek mindenféléket készítgetni, így nincs más dolgom, mint felcsapni a laptop fedelét és keresni a neten valami újabb alkotni való ötletet. Jut ezekből a családtagoknak, barátoknak, óvónéniknek, tanítónéniknek és még nekünk is marad belőlük bőven itthon dekorálni.

Van, amikor be kell szereznünk egy-két hozzávalót, de van olyan is, amikor kitalálunk valami hasonlót azokból, amiket megtalálunk itthon. Ezt a részét nagyon szeretem az ünnepi készülődésnek. Imádom, hogy kint már sötét van, mi pedig ülünk a lámpafénynél, illóolaj és valami zene, (ez mondjuk vita alapját szokta képezni, de azért előbb-utóbb kiválasztjuk a mindenki számára megfelelő dalokat), körülöttünk színes papírok, fonalak, ragasztók, gyöngyök, ágak, termések, szalagok és még sorolhatnám. A lányok ilyenkor kikövetelik a forrócsokit én a forró kávét, nasizunk édeset, sósat, gyümölcsöt, amihez éppen kedvünk van, és élvezzük a pillanatot. A lányok még ösztönösen, én igyekszem tudatosan. 

Azoknak, akik szintén szeretitek az ilyen típusú időtöltést, készítettem egy kis összeállítást azokból a dekorációkból, amiket akár kisebb gyerekekkel is el tudunk készíteni. Az alapanyagoknál legyetek kreatívak, és ha nincs otthon valami hozzávaló, akkor keressetek valami mást helyette, ami van.

Jó szórakozást és kellemes ünnepi ráhangolódást!

unnepidekoracio1.png

unnepidekoracio2.png

unnepidekoracio3.png

unnepidekoracio4.png

unnepidekoracio5.png

 

Képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr6715340604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása