Legjobb anyuka

Felejthetetlen születésnap!

2018. november 13. - Ooops! Legjobb anyuka

Ahol gyerekek vannak, ott a születésnap mindig központi kérdés. Persze ahány ház, annyi szokás, de azért az biztos, hogy minden szülő felejthetetlen szülinapot szeretne a gyermekének. Nálunk, amíg egész kicsi volt a lányom, addig családi körben buliztunk. Aztán mikor nagyobb lett, már jöttek a barátok és zsúrt tartottunk. Mikor a kistesó megérkezett, rászoktunk a játszóházas szülinapokra, persze az otthoni családi körben tartott köszöntés mellett. Elég borsos ára volt így a mulatságnak…

Idén, amikor ajándék ötletek után kutattam a neten, ráakadtam egy hirdetésre, a szélcsatornás lebegésről. Nagyon megtetszett, de mivel nem olcsó mulatság, egyeztetni kellett az ünnepelttel is. Fanni lányom nagyon fellelkesült, és azonmód lemondott a játszóházas szülinapról és inkább az élmény szülinapot választotta.

Izgalom a tetőfokán!

Mikor eljött a nagy nap mind nagyon izgultunk, de persze a legjobban Fanni, hiszen ő volt a tesztalany. :) Szerencsére egy nagyon kedves fiatalember készítette fel, aki lelkesen válogatta a megfelelő méretű védőfelszerelést nekünk. Elmagyarázta a kézjeleket, hogy mikor mit nyújtson ki vagy épp hajlítson be, aztán indultunk is a szélcsatornához.

01_2.jpg

A szélcsatornában

Ez még nézőként is elmondhatatlanul nagy élmény volt! Először gyakorolták az előre, hátra, fel, le haladást, megállást, aztán egy tréner segítségével fel is repültek jónéhány méter magasra. A gyerek arcán egyszerre látszott az izgalom és a boldogság. Ennél több nem is kell! Napokig másról sem tudott beszélni, mint arról, hogy ő már igazából repült, és hogy jövőre is ezt kéri a születésnapjára.

02_2.jpg

Annyira nagy hatással volt az egész családra, hogy a férjem azon melegében jelezte, hogy ő is ezt kérné a szülinapjára. :)

03_1.jpg

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki valami mást, valami különlegeset szeretne ajándékozni a gyerekének, a férjének, a testvérének. Ez kicsiknek, nagyoknak szuper ajándék!

Niki

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr5414369705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása