Legjobb anyuka

Karácsonyi ajándék-csomagolás kezdőknek

2019. november 29. - Ooops! Legjobb anyuka

A karácsony egyik kulcsfontosságú szereplője, vagyis inkább szereplői az ajándékok. Az első nagy lépés, hogy kitaláljuk, hogy ki mit kapjon, minek örülnének, mit készítsünk el saját magunk, mi az, ami anyagilag is belefér. Aztán jön a beszerzés… Hát ez, ha lehet még macerásabb tud lenni, még akkor is, ha manapság már sok dolgot rendelünk meg az internetről, amiért nem kell szaladgálnunk, inkább csak izgulni, hogy időben megérkezik-e, és hogy azt kapjuk-e amire számítunk.

Amikor már végre mindent beszereztünk, és az internetes rendelések is időben megérkeztek, a következő feladat, hogy gondosan elrejtsük a kíváncsi szemek elől. Bevallom néha azon gondolkozom, hogy írok egy listát, hogy mit hova rejtettem. Nálunk garázs is van, ami potenciális dugihelyeket rejt magában, de sajnos így jóval több helyen kell keresgélni is. Na de tételezzük fel, hogy minden megvan, meg is találtuk az összes ajándékot, akkor már csak a csomagolás van hátra.

Én szeretek a csomagolásba is valami kis személyeset belevinni, viszont mostanság egyre kevesebb időm jut arra, hogy hosszasan díszítgessek. Éppen ezért nagyon hálás vagyok az egyszerű, de ötletes és látványos csomagolásokért. Ezekből mutatok most meg néhányat, hátha más is hasznát veszi.

Masni helyett

Gyakran bajban vagyok a csomagolásokat díszítő színes masnikkal kapcsolatban, hiszen mire minden ajándékot és csomagolópapírt beszerzek, erről a kellékről általában megfeledkezem. Szerencsére több megoldás is rendelkezésre áll, ami az utolsó pillanatban is inspirálni tud.

csomagolas4.png

csomagolas5.png

csomagolas2.jpg

Kreatívok kedvencei

Azok, akik érzik magukban a lelkesedést, és két bejgli sütése között van pár szabad percük, azok feltétlen próbálják ki az alábbi ötleteket is.

csomagolas3.png

csomagolas6.png

csomagolas1.jpg

Ezekhez igazán nem kell sok minden, és még különösebben nagy kézügyességet sem igényelnek, azonban ennek ellenére vidámak, mutatósak és remek hangulatot kölcsönöznek, az amúgy is varázslatos karácsonyi estébe.

 

 

 

Képek forrása: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr9315330960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása