Legjobb anyuka

Öreg póló nem vén póló

2018. július 31. - Ooops! Legjobbanyuka

Szinte elképzelni sem tudok olyan háztartást ahol ne lenne egy jókora adag leselejtezett póló. Természetesen vannak fokozatok, mint játszótérre, festeni, a telekre, a kertbe, stb. még jó lesz, de aztán jön a zacskó, mert hiszen valamire még akkor is jó lehet, ha már a játszótérre sem lehet felvenni. Nálunk ez főleg azért van, mert érzelmileg kötődünk egy-egy darabhoz. Nekünk nagyon jól jönnek ezek a pólók, mivel lehet belőlük alkotni, amit mi nagyon szeretünk.

Íme néhány ötlet azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint mi.

1.   Alakítsd át!

Vannak olyan megoldások, amelyekhez elég egy olló. Van ahol csomózni esetleg egy-két öltést varrni kell, de megéri! Elfoglaltságnak is szuper és nagyon mutatós új ruhadarabok készülhetnek. Díszítésként néhány gyöngy sokat dob a végeredményen.

picture1_1.png

2.   Bevásárlótáska vagy plüsstartó

Nem csak póló, hanem bármilyen, akár vastagabb pulóver is felhasználható ezekhez a táskákhoz. Az alját össze lehet varrni, de ha bevagdossátok, akkor elég egyszerűen csak összecsomózni.

picture2_1.png

3.   Saját készítésű szőnyeg

Ez egy hosszadalmasabb projekt, de igazi látványosságokat készíthettek együtt. Az pedig szuper érzés, hogy saját készítésű szőnyegeteken lépkedhettek!

picture3_1.png

4.   Kedvencek a falra

A gyerekek egy szempillantás alatt képesek kinőni a ruháikat. Ilyenkor nehéz megválni a kedvenc daraboktól, de ezzel a megoldással szerintem bármelyik gyerek meggyőzhető lesz.

picture4.png

5.   Ékszerek

Remek időtöltés, ráadásul fantasztikus ajándékok kerülhetnek ki a kezetek alól. Vágjátok csíkokra a pólókat, aztán fonjátok, csomózzátok, tekerjétek körbe fonallal, díszítsétek gyöngyökkel… engedjétek, hogy elszabaduljon a fantáziátok.

picture5_1.png

 Az interneten további nagyszerű ötleteket találhattok a témában, de higgyétek el, ha belekezdtek egyre több saját elképzeléseteket akarjátok és fogjátok majd megvalósítani. Az biztos, hogy ezután már nem a padláson, vagy a kukában végzik majd a kinőtt, pecsétes vagy lyukas pólók.

Elő az ollóval, és alkossatok bátran!

Niki :)

(Képek: Pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr1914154131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása