Legjobb anyuka

Rénszarvasos uzsonnás tasak

2019. december 20. - Ooops! Legjobb anyuka

Sokszor egészen kevés is elég ahhoz, hogy a hétköznapokat ünnepivé tegyük. Mondjuk egy rénszarvasos uzsonnás zacskó elkészítésével a gyerekeknek (vagy akár a férjünknek). 

Emlékszem mekkora örömöt okozott a lányoknak az első ilyen tasak, amit először néhány évvel ezelőtt Mikulás-napra készítettem el nekik, hogy aznap abban vigyék el a tízóraijukat. És hiába teltek el az évek, és hiába lettek azóta már tinik, ma is várják a napot, amikor az Ooops! szalvétába csomagolt szendvicsüket a rénszarvasos zacskóban vihetik, mára már hagyománnyá vált..  

Szerencsére nem kell túl sok hozzávaló az elkészítéséhez. Ha van otthon barna dekorgumi, akkor érdemes abból készíteni a szarvakat, de az sem baj, ha valamilyen barnás árnyalatú papírra rajzolod az agancs formát és azt vágod ki. Ragasztható szem már sok helyen kapható, de ne essetek kétségbe, ha épp nincs otthon, nyugodtan rajzolhattok is magatoktól. Az orrhoz egy kis piros papírt biztosan találtok, ja és kell egy erős papírtasak is persze. Én ragasztópisztolyt használtam, hogy biztosan ne potyogjanak le az agancsok, szemek és az orr, de ha nincs akkor persze más ragasztó is megfelel. 

Csaljatok ti is mosolyt a gyerekek arcára. Garantáltan vidámabban fognak menni a suliba és érzik az ünnep közeledtét a levegőben, arról nem beszélve, hogy ti lesztek a világ legjobb anyukái. :-) 

 

Ági

 

Blog: labnyomok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr9515359990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása