Legjobb anyuka

Félelmetesen imádni való dísz - WC papír tököcske

2017. november 03. - Ooops! Legjobbanyuka

Dísztök, vadgesztenye, gyertya, krizantém. Ezek a dekorációk uralják most a lakásunk helyiségeit és mivel nálunk a mellékhelyiségek se mellékesek, úgy döntöttem, hogy oda is barkácsolunk a lányokkal egy őszi dekorációt, méghozzá stílszerűen wc papírból. Nagyon gyorsan elkészül, biztosan sikerül, és garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, aki belép oda, ahová a király is gyalog jár.

02.jpg

Hogyan is készült el

Ehhez a dekorációhoz egy illatos wc papírt használtunk fel, mert így legalább nemcsak díszítő, hanem illatosító funkciója is lett. A lányom ötlete volt... zseniális! :)

  1. Az illatos wc papírt egy másikkal középen körbetekertük néhányszor, hogy ne szabályos henger alakot, hanem igazi, dundi tök formát kapjunk. A végét csak betűrtük a hengerekbe.04.jpg
  2. Elővettünk egy narancssárga krepp papírt, amit akkorára vágtunk, hogy kényelmesen becsomagolhassuk a tök alakú wc papírt. A maradék papírt itt is csak betűrtük a guriga végeibe mindkét oldalon. Persze lehet méretre vágni, ragasztani, celluxozni, vagy odatűzni is. Szerintem így is csodaszép lett.
  1. Barna és fekete papírból szárat, levelet, de legfőképpen háromszög alakú szemet, orrot és cikkcakk szájat vágtunk ki, majd ezt a gurigára ragasztottuk.

01.jpg

És máris elkészült a fürdőszobába vagy toalettbe illő őszi, vagy ha jobban tetszik halloween dekorációnk.

Legközelebb már a karácsonyi készülődésre hangolódva, egyik kedvenc barkács alapanyagomból a wc papír gurigából készült adventi naptár ötletet mutatok meg nektek. Addig is gyűjtsétek szorgalmasan őket.

Ági :)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr413146922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása