Legjobb anyuka

Csodálatos ez a nyár!

2017. augusztus 28. - Ooops! Legjobbanyuka

Bár vannak nehéz pillanatai is, gondolok itt az egész héten át tartó 40°-os kánikulára... De mégis annyira, de annyira csodás! Hosszú évekig éltünk a családdal panelban, a négy fal közé zárva, és  bizony kényszer-szaunáztunk a harmadikon a  nyári hőségben.

Ez az első nyarunk, amit falun, családi házban töltünk. Élvezzük is minden szépségét, minden pillanatát.

Szerintem nincs is jobb feltöltődés annál, mint mikor kora reggel a teraszon iszom a kávét.  Még hűvös van, csicseregnek a madarak, isteni friss a levegő, s nekem csak annyi dolgom van, hogy élvezzem a nyugalmat.  Ugyanígy tudok örülni annak is, amikor munka után hazaérek, kimegyek csobbanni a csajokkal a medencébe. Imádom azt a boldog zsibongást, sikoltozást, amit a vízben produkálnak.

Bővült a család is

Ráadásul 1 hete új családtaggal is bővültünk. Negro, a mi 6 hetes, fekete labrador kutyusunk édesíti, színesíti meg napjaink.

Amilyen tüneményes, olyan rossz is. Hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy miként tegye tönkre a virágaimat, vagy a rattan ülőgarnitúrámat. A kint felejtett papucsokról és a játékokról nem is beszélve. Persze haragudni nem lehet rá. Imádjuk ;-)

Nincs is jobb egy kellemes, langymeleg nyári esténél

Imádjuk a nyugis, csendes nyári estéket is. Van, hogy csak a szűk családdal, van, hogy a barátokkal, barátnőkkel csapunk egy jó hangulatú grillpartit. Ilyenkor a 3 lányom is aktivizája magát, segít bepácolni a husit és a sütögetésből is kiveszik a részüket.

Olyan meghittek, emlékezetesek ezek az esték, ezekből a pillanatokból töltődök fel télre. Együtt készülődünk, beszélgetünk, nevetgélünk, csak egymásra figyelünk. És persze Negro után futkározunk!

Nyári grill tipp a kényelemért

Azért, hogy a meghitt, szeretetteljes pillanatokat ne rontsuk el azzal, hogy azon vitatkozunk, ki mosogasson el, műanyag tányért, evőeszözöket használunk, így étkezés után békésen ejtőzhetünk még a kertben.

Az utóbbi alkalmakkor az Ooops! Star Wars-os papír tányéralátétét használtam a finomságok elfogyasztásához, így még azt is elkerültem, hogy az asztalt összemaszatolják, és a kezüket a ruhájukba töröljék. Sőt, még másnap is azt a „menő” tányért kérték. Szóval, ritkán mondok ilyet, de kivételesen nem kellett megszakadnom, pakolásznom, takarítanom a sütögetés után, hanem nyugodtan élvezhettem én is a közös grillezés minden pillanatát!

Töltsetek ti is minnél több időt a szabadban a gyerkőcökkel, míg tart a jó idő, míg tart a nyár, és míg a gyermekek ki nem repülnek a családi fészekből…

Éva :)

dsc03981-1-2.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr1712778510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása