Legjobb anyuka

Játékok házilag a nyári szünetre

2018. június 08. - Ooops! Legjobbanyuka

Nem tudom ki, hogy van ezzel, de a mi gyerekeinknek mindig újabb és újabb ötletekkel kell hogy előrukkoljunk, különben látványos unatkozás és egymás szekírozása a jutalmunk. Van már egy-két nagyon jól bevált játék ötletünk, amit most megosztok veletek.

1. Konzervdoboz lépegető

Ez játszótérre is tökéletes és úgy díszítik, csinosítják maguknak a gyerekek, ahogy ők szeretnék. Nincs is szükség hozzá másra, mint két üres konzervdobozra és némi spárgára. 

niki_1_1.jpg

2. Festőfólia-csúszópálya

Itt nyilván egy kertre is szükség lesz, de akinek van rá lehetősége, az ne hagyja ki! Órákig tartó önfeledt boldog kacaj a jutalom.

niki_2_1.jpg

3. Krétatábla falra, ajtóra

 Tulajdonképpen szinte bárhova fel lehet festeni, ahol van annyi hely, hogy alkothassanak a gyerekek. Nálunk a folyosón és a garázsajtón kapott helyet.

niki_3.jpg

A lakásban a boltokban kapható krétafestéket használtam, azonban a garázsajtón sima matt, fekete olajfestéket, és mindkettő bevált.

4. Kavicsfestés

Magunknak, ajándékba, szalvétanehezéknek, a polcra dísznek, kertbe, cserépbe…

Mi akrill festéket használtunk a csajokkal, a befejezéshez pedig színtelen lakkot. Lapos kövekből pedig ragaszthattok akár falra felakasztható képeket is. 

niki_4.jpg

 

Remélem találtatok közte olyat, ami meghozta a kedveteket és kipróbáljátok!

Jó szórakozást!

Niki :)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr1314032314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása