Legjobb anyuka

Bemutatkozom, Niki vagyok

2018. május 31. - Ooops! Legjobbanyuka

Hivatalosan Tóth-Czere Nikolettának hívnak. Baráti és ismeretségi körben Niki, otthon csak mami. (Annyira, hogy még a papagáj is ezt kiabálja, ha éhes…) Két nagylány édesanyja, egy vidám és munkamániás apuka felesége, két kutya, egy macska és egy már említett papagáj házvezetőnője volnék.

niki_1.jpg

Ez persze csak a szűk család egy fedél alatt. (Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a kutyák “csak” a kertet bitorolják.) Szerencsés helyzetben vagyok, hiszen itthonról végzem a munkám, amit ráadásul nagyon szeretek. Így, hogy megspórolom a munkába járás idejét, több időm marad a csajokra, na meg a házimunkára. Munkaügyi megnevezésem senior szövegíró.  A nagyobbik lányom Fanni most második osztályos, ijesztően a nővé válás küszöbén, a kisebbik, Anna pedig idén szeptemberben kezdi meg az ovit. 

niki_2.jpg

Nagyon szeretek a kertben dolgozni, mert maximálisan kikapcsol. Igaz, egy-egy feszültebb napom a megmetszett növényeken is visszaköszön. Imádok barkácsolni, bütykölni, alkotni. Ez nagyon jól jön, ha van otthon két mindig tettre kész gyerkőc, aki ujjong, ha nekik készül valami, és boldogok, ha ők is beszállhatnak a munkába. Szeretünk kirándulni, jókat főzni és enni, főleg a kertben, társasozni, pancsolni, ping-pongozni, hóembert építeni, madarakat és a szomszéd tyúkjait etetni, boszorkányfőzetet készíteni, rajzolni és még rengeteg mindent.

Bár reggelente még fáradt vagyok, este pedig már fáradt vagyok, a kettő között igyekszem a legtöbbet kihozni a napjaimból.

Niki :)

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbanyuka.blog.hu/api/trackback/id/tr7414013422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása